Formules

FORMULE ‘OMNIUM’
De ideale formule voor allen die op zeker spelen!
Gillenia neem de volledige tuinaanleg op zich. Van voorstudie via complete uitvoering tot en met de nazorg. Alles nemen wij ter harte en voeren het uit, net zoals u zich had voorgesteld. Bij de aanvang der werken even een oogje dichtknijpen (geen omeletten bakken zonder eieren te breken), daarna bewonderen en genieten... 
Meer hoef u echt niet te doen in deze formule.
Klein addertje onder het gras natuurlijk; aan deze formule kleeft het duurste prijskaartje!

FORMULE ‘PLAN EN SAMENWERKING’
Het basisidee van de formule ‘Plan en Samenwerking’ is de stelselmatige opbouw van uw tuin in verschillende fazen waarbij alle mogelijkheden worden opengelaten welke werken door Gillenia en welke door uzelf uitgevoerd worden.
Eveneens vertrekkende van het totaalplan wordt uw tuin in opeenvolgende stappen aangelegd, nl.:

  • de basisopbouw; deze eerste stap omvat alle grondwerken, verhardingen aan de woning en eventueel gazon.
    Na deze eerste investering die slechts een gedeelte van het totale budget uitmaakt, beschikt u toch reeds over een bruikbaar, functioneel geheel dat u onmiddellijk of later naargelang tijd en budget kan uitbreiden met de volgende stappen:
  • tuinconstructies: vijvers en waterpartijen, zonneterrassen, tuinhout, ...
  • tuinbeplanting: sierbomen, hagen, riet en bamboe, struiken, vaste planten, bodembedekkers

FORMULE ‘DOE-HET-ZELF’
Ook aan de fanatieke ‘manusjes-van-alles’ hebben we gedacht met deze formule. Na het bekomen van het definitief plan kan u zelf aan de slag en staat Gillenia u bij – enkel indien gewenst – met raad en daad.
Zo leveren wij ondermeer alle planten en materialen aan concurrentiele prijzen, voeren bepaalde technische werken uit zoals bv. Opritten, terrassen, ... of stellen materieel ter beschikking.